Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prometne zgode i nezgode Traži se 'nepoznati' Goran, na Splitu 3 jutros je napravio veliku stvar!

Traži se 'nepoznati' Goran, na Splitu 3 jutros je napravio veliku stvar!

Uočio je otvoren prozor na autu dok je padala jaka kiša...

Traži se zasad nepoznati Splićanin koji je jutros oko 10 sati na parkingu kod Prime 3 učinio veliku gestu. Poznato je jedino da se zove Goran. 

Taj je 'nepoznati' Goran, naime, na parkingu uočio automobil s otvorenim prozorom dok je pljuštala kiša. Oblijepio ga je najlonom i tako spasio stvar.

Vlasnici automobila sve su opisali na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode u nadi kako će to pročitati i kako će mu se, osim preko društvenim mreža, i uživo zahvaliti. Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

'Želimo se zahvaliti nepoznatom Goranu, koji je jutros oko 10 sati na parkingu Split - Prima 3 prošao kraj našeg auta i vidio da je zadnji prozor ostao otvoren. Kiša je padala ko' luda. Oblijepio je prozor najlonom i tako spasio da nam ne padne kiša u auto. Ostavio nam je poruku da je to sve što je mogao učiniti. Nije malo, već je ovo velika gesta koju je za nas učinio. Jedno veliko hvala! I ako ovo pročita, nek' se javi.'


Vaša reakcija na temu