Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAŽI SE NAJBOLJI BARIST Julius Meinl u Splitu bira posljednja dva finalista za natjecanje

TRAŽI SE NAJBOLJI BARIST Julius Meinl u Splitu bira posljednja dva finalista za natjecanje

Najbolji osvaja primamljivo putovanje

U Splitu će se 30. kolovoza u kafiću 'F de mar' na Zapadnoj obali održati završno polufinalno natjecanje barista prije velikog finala u Zagrebu. Najbolji barist će za nagradu otići u Melbourne. 

Kandidate koji će svoje znanje pokazati na Zapadnoj obali odabrat će žiri na temelju videa kojeg su zainteresirani natjecatelji dužni poslati skupa s prijavom na natjecanje. 

- Od prvog gutljaja kave zavoljeli ste njezin okus i miris, a pripremajući kavu gostima snalazite se kao riba u vodi? Kreativni ste i uživate u osmišljavanju raznih koktela od kave, latte art vam je omiljena disciplina, no s velikom pažnjom za svoje goste pripremate i espresso? Uključite se u splitsko natjecanje za najboljeg baristu - Julius Meinl Championship, osvojite žiri svojim umijećem i kvalificirajte se u finale, koje će se održati 28. rujna u Zagrebu. Prijavite se i pokažite nam svoju vještinu pripremanja kave! U jednominutnom videu predstavite nam sebe i svoje umijeće te nam otkrijte zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu. Vaše prijave primamo na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: barista@meinl.hr - poručuju organizatori te napominju da oni koji se odluče prijaviti mailom navedu podatke i prilože video.


Odabrani će odmjeriti snage na Zapadnoj obali od 10 do 15 sati. Kandidate očekuju tri discipline: priprema espressa, cappuccina ili latte arta, kao i spravljanje vlastitog napitka s potpisom. Dvoje najboljih barista iz Splita sudjelovat će u finalu s preostalih šest pobjednika s kvalifikacija, održanih u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Vaša reakcija na temu