Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trebate aparatić za zube, ugradnju implantata ili porculanske ljuskice? Iskoristite popuste u Dentechu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Trebate aparatić za zube, ugradnju implantata ili porculanske ljuskice? Iskoristite popuste u Dentechu!

Dentech vam do kraja mjeseca omogućuje cijeli zub za 5.000 kuna

Baš kao i svakog mjeseca, Dentech dental centar u Splitu za vas je pripremio nove pogodnosti u kojima možete uživati do kraja travnja. Trebate li nevidljivi aparatić za zubenadomještanje zuba implantatom ili ispravljanje estetskih nepravilnosti porculanskim ljuskicama, na pravom ste mjestu! Evo što vam ovoga mjeseca Dentech donosi:

Cijeli zub za 5.000 kuna 

Trebate nadomjestiti izgubljen zub, no čekate pravu priliku za ugradnju implantata? Dentech vam do kraja mjeseca omogućuje cijeli zub za 5.000 kuna! U ovu cijenu ulazi premium GC implantat, titanski abutment (nadogradnja) i metal-keramička krunica. 

Ugradnjom zubnog implantata moguće je nadomjestiti izgubljen zub bez potrebe za brušenjem susjednih zubi, kao što je to stvar sa zubnim mostovima. Također pomoću zubnog implantata možete spriječiti propadanje i povlačenje kosti na mjestu izgubljenog zuba, a moći ćete i ponovno uživati u najdražoj hrani i širokim osmijesima.


Kako bi doznali jeste li pravi kandidat za ugradnju zubnog implantata po promotivnoj cijeni, potrebno je naručiti se na besplatni pregled i konzultacije s Dentechovim stručnim doktorima koji će vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Nevidljivi ortodontski aparatić za zube -20%

A želite li ispraviti svoje zube na diskretan i u potpunosti predvidljiv način, u Dentechu vas čeka 20% popusta na nevidljive ortodontske udlage za ispravljanje zubi. Prednost je ovog aparatića što ga možete skidati kad god to poželite - zbog toga bez problema možete jesti, piti, smijati se i održavati oralnu higijenu bez ikakvih ograničenja. 

Metalni osmijeh stvar je prošlosti - nevidljive ortodontske udlage pomiču vaše zube nježno i precizno, a svaki pokret pojedinog zuba u potpunosti je predviđen u izradi plana terapije. 

Naravno, ortodontski pregled, konzultacije i izrada digitalnog otiska intraoralnim skenerom u Dentechu su sasvim besplatni! Zato se naručite na konzultacije s Dentechovim stručnim ortodontom koji će za vas izraditi digitalnu simulaciju vašeg osmijeha nakon dovršetka terapije, kako bi već prije odluke o nevidljivom aparatiću mogli znati kako će izgledati vaš željeni osmijeh!


Porculanske ljuskice za zube -20%

Za sve manje estetske nepravilnosti u vašem osmijehu, poput razmaka između zubi, napuknute cakline, nepravilne boje, oblika i položaja, tu su ljuskice za zube. U Dentechu nam kažu kako su keramičke, odnosno porculanske ljuskice odlično rješenje za sve one koji na brz i bezbolan način žele riješiti estetske nedostatke svoga osmijeha.

Keramičke ljuskice odlikuje savršen estetski izgled i funkcija – preciznom izradom oblika i odabirom nijanse, možete u kratkom vremenu dobiti vaš željeni 'Hollywood smile' uz 20% popusta. U potpunosti transformirajte vaš osmijeh najtraženijim zahvatom u estetskoj stomatologiji i obnovite vaše samopouzdanje uz Dentech!

Rezervirajte svoj besplatni pregled i konzultacije u Dentechu na vrijeme!

Stomatološki pregled i konzultacije u Dentechu ne koštaju vas ništa i zato iskoristite priliku. Javite se ljubaznim djelatnicima Dentech stomatološke klinike putem e-pošte info@dentech.hr, telefona 021/488-699, Vibera i WhatsAppa putem 099/482-7567 ili Facebooka i rezervirajte svoj termin na vrijeme.

Vaša reakcija na temu