Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Treća sezona Književnih čajanki u klubu Zona

Treća sezona Književnih čajanki u klubu Zona

Tema prvog ovosezonskog druženja je napeti psihološki triler 'U vodu', roman Paule Hawkins

Od utorak, 16. listopada, u klubu Zona nastavljaju se Književne čajanke, a tema prvog susreta je roman - U vodu. Neformalna književna druženja i u trećoj sezoni održavat će se svako dva tjedna, utorkom u 19 sati.

- Kroz prethodne dvije sezone, Književne čajanke okupile su nekolicinu stalnih sudionika, no dobrodošli su i novi mladi ljubitelji književnosti, čak i oni koji nemaju znanje o književnoj kritici, ali su spremni za nove književne spoznaje. Tema prvog ovosezonskog druženja  je napeti psihološki triler 'U vodu', roman Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita 'Djevojka u vlaku'. Sve buduće naslove zajedno ćemo birati - poručuju voditeljice druženja, mlade profesorice jezika koje i pišu osvrte na književna djela za svoj blog Djevojke koje čitaju.

Vaša reakcija na temu