Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRGOVINA DELIKATESA PJACA 'Navratite, proljetna ponuda je već na policama!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TRGOVINA DELIKATESA PJACA 'Navratite, proljetna ponuda je već na policama!'

Uskoro otvaraju trgovinu i u Zagrebu

Trgovina delikatesa Pjaca mjesto je unikatne ponude pomno i sa strašću biranih proizvoda. Od prvoga dana u fokus su stavljeni kvaliteta i unikatnost, što su kupci odmah prepoznali i nagradili svojom vjernošću.

Na samome ulazu u ovu simpatičnu trgovinu u centru osjeti se ambijent Mediterana. Ništa čudno s obzirom na sve primamljive proizvode koji se nalaze na policama - od prave talijanske mozzarelle, drniškog pršuta, domaće pancete, slavonskih likera, a o sirevima da i ne govorimo.

Kvalitetu i ekskluzivnost Pjacinih artikala prepoznali su i mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata na području cijele Dalmacije, pa se tako njihovi proizvodi mogu pronaći na menijima renomiranih hotela i restorana, vješto uklopljeni u jela vrhunskih chefova.

- Pjaca je tu za sve ljubitelje vrhunske spize, bilo da je riječ o maloprodaji ili veleprodaji, jer cijenimo svako nepce. Navratite, proljetna ponuda je već na policama! - poručili su iz ove trgovine.

Za kraj nam je mladi direktor Nikola Matić otkrio da se Pjaca širi i van Dalmacije, uskoro otvaraju trgovinu i u Zagrebu. 

Vaša reakcija na temu