Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tri, dva, jedan - počinje ljetni pre-sale u Jokeru!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

Tri, dva, jedan - počinje ljetni pre-sale u Jokeru!

U Jokeru su odlučili napraviti must save listu

Koliko biste voljeli uštedjeti u shopping maratonima koje pred ljeto, htjeli - ne htjeli, ne možete izbjeći? Naravno, najviše moguće, jer liste must have kupovine za ljetne dane su uvijek preduge - treba se opremiti za život u gradu na visokim temperaturama, ali i za osvježenja uz more, dječju igru na plažama, lude izlaske, večernja 'gradelavanja' na terasi, morske sportove... 

Zato su u Jokeru odlučili napraviti must save listu s najboljim pre-sale popustima koji vas u najugodnijem splitskom shopping centru očekuju od danas. Lista je svakodnevno ažurirana novim trgovinama i novim popustima pa nemojte zaboraviti provjeravati novitete uz koje možete ostvariti najbolje uštede. A gdje? Naravno - u Jokeru!

Vaša reakcija na temu