Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Trudna je popularna hrvatska influencerica

Trudna je popularna hrvatska influencerica

Otkrila da je u 14. tjednu trudnoće

Hrvatska influencerica Paula Sikirić, koju prati gotovo 86 tisuća ljudi na Instagramu, podijelila je sretnu vijest. Objavila je fotografiju ultrazvuka i otkrila da je u 14. tjednu trudnoće. 

- Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već dva luda četveronožna brata, tetke, ujci, dida i dupla baka. Život si nam već sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao - napisala je objavi.

Na fotografiji se nalazi i njen zaručnik kojem još nije objavila lice te dva ljubimca koje je spomenula u prethodno navedenim stihovima.

Vaša reakcija na temu