Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUGA U GLAZBENOM SVIJETU Od Rajka Dujmića opraštaju se brojne kolege

TUGA U GLAZBENOM SVIJETU Od Rajka Dujmića opraštaju se brojne kolege

Izgubili smo glazbenog genijalca koji nam je dao soundtrack za sve naše živote, poručio je Jacques Houdek

Skladatelj i nekadašnji vođa Novih fosila Rajko Dujmić preminuo je šest dana nakon prometne nesreće koju je doživio u Starom Lazu, gdje je imao vikendicu. Od glazbenika se na društvenim mrežama opraštaju brojne kolege i prijatelji.

- Ne zbogom samo doviđenja dragi prijatelju. Neka te čuvaju anđeli. Tvoj Mladen - napisao je Grdović na Facebooku.

- Hvala ti na svoj muzici i lijepim pjesmama koje si nam ostavio. Neka cvijeće raste pored tebe! Počivaj u miru - napisao je Marko Kutlić.

- Već jutros rano, jasno se dalo osjetiti da će ovaj dan biti 'težak'... I doista, naporan je i vuče se, a ove lude promjene vremena samo pojačavaju sveopći ludi dojam. Općenito, ljeto 2020., kao i cijela ova godina, nemam riječi više na sve! Ali danas se osobito osjećala neka tuga u zraku... I sad evo čujem da nas je napustio Rajko Dujmić. Prežao mi je. Izgubili smo glazbenog genijalca koji nam je dao soundtrack za sve naše živote. Pamtit ću ga kao vječnog klinca u srcu koje kuca za njegovu jedinu pravu ljubav, glazbu. Dragi Rajko, počivaj u miru i sviraj s anđelima, uživaj u ponovnom susretu s Mokom, Nenom, Đurđicom... i svim ostalim dragim prijateljima!  Hvala ti za svaku poznatu notu, ali i za onu jednu tvoju pjesmu koju sam snimio ‘za nas’. Ovim putem izražavam iskrenu sućut obitelji - poručio je Jacques Houdek.

- Počivaj u miru Rajko..neka ti je laka zemlja...tvoje pjesme ostaju zauvijek - napisala je Ivana Kovač.

Vaša reakcija na temu