Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (RTL) TUGA U ŠIBENIKU Nakon snimanja 'Večere za 5' preminuo natjecatelj, no bit će prikazana njegova emisija

TUGA U ŠIBENIKU Nakon snimanja 'Večere za 5' preminuo natjecatelj, no bit će prikazana njegova emisija

Po želji obitelji

Gospodin Vice Martinović iz Šibenika, koji je prije nekoliko mjeseci snimao emisiju Večera za pet, umro je nakon snimanja. No, RTL će, po želji njegove obitelji, emitirati emisiju, prenosi Index.

Prema dostupnim podacima, gospodin je preminuo u siječnju ove godine.

'Ovaj tjedan Večera za 5 prikazuje emisije snimane u Šibeniku. Na snimanju šibenskog tjedna kulinarske emisije prije nekoliko mjeseci sudjelovao je i ribar Vice Martinović. Nažalost, gospodin Martinović preminuo je netom nakon snimanja. Šibenski tjedan Večere za 5 se prikazuje prema želji obitelji gospodina Martinovića kojima i ovim putem izražavamo našu sućut', kažu s RTL-a.

'Vice Martinović obožavao je ribarenje, poštivao tradicije svog dalmatinskog kraja, uživao u košarci i druženju s prijateljima. Tijekom šibenskog tjedna Večere za 5 družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom', dodaju.

Vaša reakcija na temu