TUNA FEVER Boris Županović: Svima je želja uloviti najveću tunu, ali uz to i dobro se zabaviti

TUNA FEVER Boris Županović: Svima je želja uloviti najveću tunu, ali uz to i dobro se zabaviti

'Tuna fever Rogoznica 2018.' otvorena je večeras na rogozničkoj rivi pred brojnim uzvanicima

'Tuna fever Rogoznica 2018.' otvorena je večeras na rogozničkoj rivi pred brojnim uzvanicima, te tisućama mještana, domaćih i stranih turista. 

Ova turističko ribolovna manifestacija otvorena je po 4. put, a sve u organizaciji Big game fishing Croatia uz podršku TZ Općine Rogoznica te Općine Rogoznica. Goste i sudionike je pozdravio Boris Županović, predsjednik Big game fishing Croatia: Pozdravljam vas na ovoj manifestaciji koja je najbolji spoj turizma i ljubavi prema moru. Svima je želja uloviti najveću tunu, onu koja se pamti, ali uz to i dobro se zabaviti. Želim mirno more svima nek pobijedi najbolji! - kazao je Županović. 

'Tuna fever' se lani pokazala kao pun pogodak u turističkoj promidžbi ovog mjesta, stoga joj je HTZ dodijelila naziv top turističke destinacije. Ove je godine s posebnim zadovoljstvom u Rogoznicu stigao Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

- Prestižno četvrto po redu natjecanje Tuna Fever definitivno spada u kategoriju međunarodnih događanja koja imaju iznimnu promotivnu vrijednost za cjelokupni hrvatski turizam, posebice ribolovni za koji naša zemlja posjeduje izvrsne mikroklimatske i resursne osnove. Siguran sam da će Rogoznica i ove godine biti izvrstan domaćin brojnim svjetskim ribolovcima i posjetiteljima te tako na najbolji način predstaviti Dalmaciju kao poželjnu i atraktivnu turističku destinaciju. Hrvatska je već sada prepoznata kao izuzetno kvalitetna sportska zemlja, a događanjima poput ovoga to ovoga puta dodatno potvrđujemo - kaze direktor Hrvatske turističke zajednice Staničić. 

On je ujedno i otvorio manifestaciju, te poželio svim sudionicima mnogo sreće i dobar ulov, a pozdravio je i sve turiste na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. 

Put rogozničkog akvatorija ujutro će isploviti više od 200 sudionika u 40 posada iz čak deset svjetskih zemalja.

Početak još jednog Tuna fevera začinio je vatromet te koncert Jole pa se prava festa produžila.... 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(34332, "");
Pregledaj komentare