Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Eva Evans) TUŽNA VIJEST Iznenada preminula mlada tiktokerica

TUŽNA VIJEST Iznenada preminula mlada tiktokerica

Vijest podijelila neutješna sestra

Iznenada je preminula tiktokerica i sukreatorica humoristične serije 'Club Rat' Eva Evans. Imala je samo 29 godina pa je fanove njezin iznenadni odlazak ostavio u šoku, piše Večernji.

Vijest o Evinoj smrti prva je podijelila njezina sestra Lila Joy u objavi na Instagramu. 'Jučer je moja obitelj saznala vijest da je naša slatka, predivna, kreativna, brižna, urnebesna Eva, moja prekrasna sestra, umrla. Nakon 24 sata i dalje sam u procesu poricanja i prihvaćanja, tako da znam koliko će ova vijest biti nevjerojatna i teška za prihvatiti', napisala je Lila.

Eva Evans rođena je na Manhattanu i odrastala je u Brooklynu i na Karibima. Evinu karijeru obilježile su zapažene suradnje s velikim brendovima poput Diora, Guccija, Nikea i Applea, a radila je čak i sa slavnim osobama poput Miley Cyrus. Sudjelovala je u kreiranju mini serije 'Club Rat' kao producentica, režiser i glumica. Serija je pratila influencericu koja se bori s otegotnim okolnostima slave i ljubavnim problemima u užurbanom gradu.

Vaša reakcija na temu