Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/YouTube TUŽNA VIJEST Preminuo legendarni Gunther iz Prijatelja

TUŽNA VIJEST Preminuo legendarni Gunther iz Prijatelja

Glumac James Michael Tyler umro je u 59. godini

James Michael Tyler, američki glumac koji se proslavio ulogom Gunthera iz Prijatelja, preminuo je u 59. godini života, javlja TMZ. Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu, a odmah nakon što je objavljena tužna vijest, oglasila se i njegova obitelj.

- Cijeli svijet ga je znao kao Gunthera, ali mi ga poznajemo kao sjajnoga glumca, glazbenika, voljenog supruga i čovjeka koji je posljednje mjesece života podredio podizanju svijesti o opasnosti raka.Obožavao je glazbu i neplanirane avanture. Ako ste ga ikada upoznali, vjerojatno vam je ostao prijatelj za cijeli život - objavili su.

Rak prostate dijagnosticiran mu je 2108. godine, ali usprkos tome pojavio se u povratničkoj hit seriji 'Friends: The Reunion' i, zanimljivo, tamo uopće nije spominjao da je bolestan. Tek kasnije je otkrio da boluje od raka dodavši da to nije htio ranije spominjati kako ne bi uništio atmosferu, javlja N1.

Vaša reakcija na temu