Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube TUŽNA VIJEST Umro Nenad Nakić Njake, nekadašnji član grupe Riva

TUŽNA VIJEST Umro Nenad Nakić Njake, nekadašnji član grupe Riva

Kolege i prijatelji se opraštaju putem društvenih mreža

U 74. godini života preminuo je Nenad Nakić Njake, zadarski glazbenik, skladatelj, producent koji je ostati zapamćen i kao basist grupe Riva s kojom je 1989. osvojio Eurosong.

'Partija je Njake. Ljudi van Zadra će ga bolje znati kao basistu grupe Riva - jedinog Hrvatskog osvajača Eurovizije (Eurosonga). Njake je bio vrhunski glazbenik i vraški dobar skladatelj. Međutim nikad se nije gurao sa svojim pismama - a triba je. Jer su bile čisto zlato. 

Posljednjih godina radio je kao tonac za TZ Zadar, i tu smo sa njime provodili brojne večeri uz zaebanciju i glazbene teme u kojima je bio nenadmašan. RIP Quincy, pazi nam na reverb, forcu i bass tamo negdi odozgora', objavili su na Facebooku članovi klape Munita.

Posljednji ispraćaj održat će se u ponedjeljak u 14 sati na Gradskom groblju u Zadru.

Vaša reakcija na temu