Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U 48 sati rasprodano je više od pola ulaznica. Nakon svjetski poznatih pozornica, Dino Jelusić stiže u Baraku
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U 48 sati rasprodano je više od pola ulaznica. Nakon svjetski poznatih pozornica, Dino Jelusić stiže u Baraku

Nakon kraće glazbene stanke, pjevač se na pozornicu vraća upravo u splitski bar

Jedan od rijetkih domaćih glazbenika koji se može pohvaliti uspješnom karijerom u inozemstvu, od koje se svakako ističe suradnja s velikim Whitesnakeom, stiže u kultno splitsko rock utočište BBQ&Brew Bar Baraka 1. prosinca 2023. 

Dino Jelusić je impresivnim vokalnim sposobnostima zapeo za uho mnogobrojnih svjetskih glazbenih velikana, koji ga često zovu da bude dio njihovih projekata, a nedavno okupio novi bend Jelusick s domaćim momcima, a koji bi uskoro mogao postati značajno ime svjetske glazbene scene.

Upravo je Dino za početak prosinačke glazbene priče odabrao Baraku, a nakon Splita, moći će se za sad čuti samo u Švicarskoj i Ljubljani. Uz već poznate uspješnice i evergreenove, pjevač će po prvi puta splitskoj publici predstaviti i debitantski album Follow the Blind Man. 


Zbog velikog interesa, organizatori poručuju da uhvatite i rezervirate svoje mjesto na vrijeme za poslušati mladog i talentiranog Dina Jelusića u jedinstvenom ambijentu bara Baraka.

Ostalo je još malo slobodnih mjesta za glazbeni spektakl o kojem će se još dugo pričati. Parking je, kao i uvijek u Baraci, dostupan i besplatan svim gostima koji će uživati u noći za pamćenje. 

Osim u izvrsnoj glazbi i ugodnoj atmosferi koju uvijek pruža bar Baraka, posjetitelji mogu uživati i velikom izboru točenih craft piva. 

Svoju ulaznicu možete kupiti putem ovog linka.

Vaša reakcija na temu