Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U AC Hotelu by Marriott Split kreću 'Španjolske večeri' uz ekskluzivan meni, vrhunsko vino i otmjenu atmosferu: Evo detalja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U AC Hotelu by Marriott Split kreću 'Španjolske večeri' uz ekskluzivan meni, vrhunsko vino i otmjenu atmosferu: Evo detalja

Cijena večere iznosi 32 eura uz uključenu čašu pjenušavog vina

AC Hotel by Marriott Split i splitska udruga Casa de Espana u petak, 2. veljače, organiziraju prvu 'Španjolsku večer' u restoranu Laureto.

Cilj ove suradnje je uvesti domaće i strane goste u bogatu gastronomiju i tradiciju Španjolske, a pod kulinarskim umijećem chefa Gorana Šikića i to u otmjenoj atmosferi najvećeg hrvatskog nebodera Dalmatia Towera.

Meni je ekskluzivno kreiran kako bi slijedio španjolsku gastronomsku tradiciju, a u tom su smislu i osigurane autentične i rijetke namirnice pribavljene upravo iz Španjolske.

Tako će se na meniju za predjelo naći manestra de verduras odnosno pikantna juha od povrća, krutoni i manchego sir. Glavno jelo bit će u znaku španjolske paelle s piletinom, školjkama i tradicionalnom chorizo kobasicom dok će gosti za desert moći uživati u cremi catalani odnosno zapečenoj karamel kremi. 

Na raspolaganju je i raskošna vinska karta s vinima i sortama koji se savršeno uparuju s menijem.

Cijena menija iznosi 32 eura, a u cijenu je uključena i čaša pjenušavog vina.



Ovaj meni bit će dostupan za večeru u restoranu Laureto tijekom cijele veljače. 

'Splićanima, ali i našim gostima u hotelu htjeli smo pružiti jedinstvenu priliku za zabavu ali i finu hranu kako bismo kao međunarodni brend poticali kulturnu raznolikost. Ova manifestacija samo je prva u nizu i već sada možemo najaviti da ćemo tijekom godine organizirati večere s predznakom najpoznatijih europskih i svjetskih kuhinja', priopćeno je iz AC Hotela by Marriott Split, dodavši kako brend AC Hotels kao jedan od najvažnijih brendova Marriott Internationala svoje korijene vuče upravo iz Španjolske budući da ga je osnovao Antonio Catalan po čijim je inicijalima ovaj globalni hotel i nazvan. 

Marriott International najveći je i najprestižniji svjetski hotelski lanac u čijem se portfelju nalazi niz brendova, a među njima i AC Hotels. AC Hotel by Marriott Split prvi je predstavnik brenda u Hrvatskoj.


Inače, Casa de Espana kulturna je udruga sa sjedištem u Splitu koja je posvećena promicanju i slavljenju španjolske kulture u lokalnoj zajednici. Kroz kulturne događaje, gastronomske manifestacije i izložbe želi stvoriti most između Španjolske i Hrvatske afirmirajući kulturnu raznolikost i prijateljstvo dviju država. 

Svoj stol možete rezervirat pozivom na broj 098 297 765. Broj mjesta je ograničen, a večera počinje u 19:00 sati. 


Vaša reakcija na temu