Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U City Centeru one kuha se nešto dobro
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U City Centeru one kuha se nešto dobro

U subotu i nedjelju dođite na blagdansko izdanje City Kužine uz poznate chefove

Početak prosinca savršeno je vrijeme za početi s pripremama za nadolazeće blagdane. Javlja li se i kod vas dilema između toga hoćete li razveseliti svoje najmilije tradicionalnim receptima iz bakine bilježnice ili omiljenim jelima dati modernu notu, onda ovog vikenda ne smijete propustiti City Kužinu

Naime, 2. i 3. prosinca na rasporedu je posljednje ovogodišnje izdanje najslasnije kulinarske radionice, koje naglasak stavlja upravo na delicije uz koje ćete danima koji su pred nama dati posebnu čar – i to kao sraz tradicionalnih i modernih jela u izvedbi najpoznatijih hrvatskih chefova.

U subotu, 2. prosinca od 11 sati, Tomislav Špiček će pripremati nešto sasvim tradicionalno: slasne knedle od pšeničnog griza i šljiva na maslacu s prženim krušnim mrvicama, vrhnjem i zrncima vanilije. U popodnevnim satima, od 17 sati, kuhaču će preuzeti Damir Tomljanović i pokazati kako dati modernu notu blagdanskom stolu uz krokete od bakalara, aioli od češnjaka i čilija te ukiseljene brunoise od cikle.

U nedjelju, 3. prosinca, od 11 sati, Stjepan Vukadin osvojit će vas svojim pohanim crnim rižotom, šalšom u šporko i kremom od buče – a ukoliko vam već iz naziva nije jasno, riječ je o modernom jelu od kojeg će vam rasti zazubice. Od 17 sati pozornicu će preuzeti Melkior Bašić te pripremiti tradicionalno dobro jelo: sporo pečeni lungić, ragu od gljiva, tamni umak i espumu od krumpira s vlascem.

Tražite li dodatnu inspiraciju na pjatu ili želite razmaziti nepce posebnim delicijama u izvedbi slavnih chefova, ovog vikenda obavezno svratite do omiljenog City Pazara u City Centeru one. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu