Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Jakšić FOTOGALERIJA: U Fotoklubu Split otvorena izložba Race for the Cure

FOTOGALERIJA: U Fotoklubu Split otvorena izložba Race for the Cure

Za život, za zdravlje... Budimo podrška!

Večeras je u Galeriji Fotokluba Split Otvorena izložba Race for the cure. Dokumentarni je to prikaz trke / šetnje za oboljele od raka dojke na kojoj je prošle godine sudjelovalo 5000 građana i koji su pokazali svoju podršku i ljubav.

U znak zahvale, svi koji se prepoznaju na fotografiji mogu je preuzeti.

Tako su svoje fotografije već preuzeli:  Mirta Šurjak, Stipe Božić, Mariola Milardović Perić, Žaklina Jurić, Branka Brekalo, Maja Vrančić, Karmen Roglić, Vesna Podlipec, Jure Bučević, Ksenija Romić, i drugi.

Ove godine, poštujući epidemiološke mjere zbog covida-19, Race for the cure održat će se 25. 26. i 27. rujna virtualno. Možete se registrirati na www.raceforthecure.eu te tako dati svoju podršku oboljelima od raka dojke.

Za život, za zdravlje... Budimo podrška!

Fotoklub Split bio je partner utrke, a članovi su bili službeni fotografi koji su bilježili momente na stazi koje ćete moći pogledati na izložbi do 26. rujna.

Možete pogledati fotografije Žakline Antonijević, Jadrana Babića, Ivana Banovića, Zvonimira Barišina, Nenada ĐurašinovićaMiroslava LelasaRoberta Pleška, Jelene Popić, Maje Prgomet i Milana Šabića.

Kadrovi iz zraka koji su snimili Ivan Banović i Robert Pleško.

Vaša reakcija na temu