Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Mall of Splitu otvorena Humanic trgovina
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U Mall of Splitu otvorena Humanic trgovina

Od 1. do 5. travnja iskoristite popust od 20 posto na cjelokupni asortiman

Humanic otvara svoja vrata u Splitu, na novoj, top lokaciji  na prvom katu trgovačkog centra Mall of Split. Humanic - prava kvaliteta s vremenom uvijek pokazuje svoje prednosti, pa je tako Humanic trend u obući i popratnim sadržajima još od 1872. godine. 

Danas je broj 1 u prodaji obuće u Austriji i prisutan u još 8 europskih zemalja.

U modernom dizajnu poslovnice čeka vas bogata ponuda, veliki izbor internacionalnih brendova kao i Humanic vlastitih marki u odličnom omjeru cijene i kvalitete.

U novoj trgovini možete pronaći kompletan asortiman: od elegantnog poslovnog izgleda, trendi stila u tenisicama, cipelica za prve korake do savršenog izgleda za najvažnije životne trenutke.

Poseban odjel s ekstra velikim brojevima cipela za žene i muškarce.

Sve grupe proizvoda i asortiman birani su od strane modnih stručnjaka, u skladu sa svjetskim modnim trendovima, ali i željama i potrebama naših kupaca.

Humanic nudi i niz vrhunskih popratnih proizvoda poput torbi, novčanika i malih proizvoda od kože i imitacije kože.

U Humanicu ste u najboljim rukama jer strastveni profesionalci u stilu i modi pružaju kompetentne savjete za najbolji odabir vaših cipela.

Od 1. do 5. travnja iskoristite popust od 20% na cjelokupni asortiman. 

Svi posjetitelji mogu preuzeti vaučer u Humanic trgovini i sudjelovati u nagradnoj igri.

Dobitnika osvaja čak godinu dana besplatnih Humanic cipela!

Vaša reakcija na temu