Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Mandrachu za Dan žena 8. ožujka koncert Tereze Kesovije
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U Mandrachu za Dan žena 8. ožujka koncert Tereze Kesovije

Bit će to posebna večer u kojoj će se uz večeru, vino i svijeće moći uživati u njezinim brojnim hitovima

Za Dan žena iduće srijede u Splitu očekuje vas doista prava glazbena poslastica. U nedavno otvorenom restoranu i baru Mandrach nastupit će legendarna pjevačica Tereza Kesovija sa svojim orkestrom. Bit će to posebna večer u kojoj će se uz večeru, vino i svijeće moći uživati u njezinim brojnim hitovima, evergreenima, a sama pjevačica kaže u razgovoru za naš portal zašto više voli ovakve intimnije nastupe od velikih koncerata.


- Meni je kontakt s publikom najvažniji, tako radim cijeli život. Divan je osjećaj kad ljudi pjevaju s vama, možeš se spustit među ljude, zagrliti se, zajedno zapjevati. Priča je puno neposrednija i srdačnija. Takva pozitivna energija i ljepota tog trenutka te ponese i dugo je pamtiš - istaknula je popularna Tere neizmjerno se veseleći dolasku u Split. 

Njezini hitovi 'Nono', 'Prijatelji stari gdje ste', 'Dalmatinka', 'Dubrovačka zvona', 'Stare ljubavi', 'Nima Splita do Splita', 'Larina pjesma', 'Sviraj mi, sviraj', 'Moja posljednja i prva ljubavi' i još mnogi drugi nesumnjivo će do dugo u noć odzvanjati u toj posebnoj, divnoj splitskoj noći. 

Program počinje u 21 sat, a rezervacije stolova mogu se napraviti pozivom na broj telefona 0993232324.

Vaša reakcija na temu