Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U nedjelju u Splitu igra najbolja hrvatska stand-up komedija u 2019. godini

U nedjelju u Splitu igra najbolja hrvatska stand-up komedija u 2019. godini

U predstavi glume Mila Elegović, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja

Cabaret 'Preko veze' proglašen je najboljom hrvatskom stand-up komedijom u 2019. po ozboru tportala, a ta je vijest najbolja pozivnica za njeno nedjeljno splitsko izdanje. Naime, 26. siječnja s početkom u 19.30 sati predstava s izvrsnom glumačkom postavom, koju čine Mila Elegović, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja, ponovno stiže u Loru.

Tekst i režiju potpisuje Ivan Leo Lemo koji je u formi dinamičnog, zabavnog i duhovitog stand-upa ispričao publici sudbine žena, majki, kraljica i štoviše Hrvatica koje svoje živote grade pomoću omiljenog sredstva napredovanja na ovim prostorima - veza i vezica.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti na blagajni Sportskog centra Gripe svaki dan od 16 do 20 sati, a na dan predstave u Lori. Informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj telefona 091 972 0540 i na FB stranici Amadeus events. 

Vaša reakcija na temu