Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Marko Ciboci U nesreći na Pelješcu poginula Ruskinja Polina Golubeva, od nje se emotivno oprostio plesni partner

U nesreći na Pelješcu poginula Ruskinja Polina Golubeva, od nje se emotivno oprostio plesni partner

Nije se izvukla iz BMW-a koji je pao u more

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na trajektnom pristaništu na Pelješcu poginula je Polina Golubeva, Ruskinja koja se prije 20 godina doselila u Hrvatsku. Iako je bila diplomirana pravnica, široj javnosti postala je poznata po zavidnoj plesačkoj karijeri.

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholiziran i uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku. Kazao je kako je mislio da je na putu za Pelješki most.

Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, no Ruskinja je ostala u automobilu. Pokušali su je izvući, ali bez uspjeha.

Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija 'Plesa sa zvijezdama'. 

'Prije nekoliko sati imali smo show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep te kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti. 

Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima. Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za što na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas...', napisao je, među ostalim, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu. 

Vaša reakcija na temu