U samo pet dana rasprodane karte za predstavu 'Menopauza' u Splitu

U samo pet dana rasprodane karte za predstavu 'Menopauza' u Splitu

Najavljen i novi datum

Predstava 'Menopauza' slavni je broadwayski hit koji je posljednjih godina zaludio svijet, a njena popularnost još jednom dokazala se i u Splitu.

U samo pet dana otkako su ulaznice krenule u prodaju rasprodana su čak dva termina u dvorani Gripe. 

- Uspjeh je to kojim se rijetko koja predstava može podičiti, a ako tome pribrojimo čak 18 rasprodanih predstava u protekla dva mjeseca u Zagrebu, nimalo ne preuveličavamo tvrdnjom kako je 'Menopauza' predstava koja će obilježiti kazališnu scenu 2020. godine - poručili su producenti.

Zbog interesa javnosti najavljen je novi datum za subotu 25. siječnja u dva termina - u 18 i u 20.30 sati. Ulaznice za novi termin krenut će u prodaju u četvrtak, 16. siječnja.   Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn za parter i 80 kn za tribinu, a mogu se kupiti putem online sustava croatia-tickets.com i adriaticket.com, kao i svaki dan na blagajni velike dvorane Gripe od 16 do 20 sati. Ulaznice se moogu i rezervirati na broj 091 9720 540.

Predstavu 'Menopauza' u proteklih 18 godina, u raznim inačicama, pogledalo je gotovo 15 milijuna ljudi diljem svijeta - u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji, a krajem 2019. godine dobila je i hrvatsku izvedbu u režiji Nine Kleflin. Uz ples i pjesmu, Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Salome i Arijana Čulina, donose na pozornicu književnu uspješnicu Jeanie Linders, s jasnom porukom - menopauza ne mora biti bauk. Ovom urnebesnom glazbenom parodijom ove četiri dame dokazat će kako je sve u životu lako uz prave pokretače - smijeh i sestrinstvo, a sama menopauza tek je dosjetljivo odabrana metafora za brojna pitanja s kojima se u to životno doba susrećemo.

- Drago nam je da s predstavom 'Menopauza', koja je već dugi niz godina hit u svijetu a odnedavno i u Hrvatskoj, konačno stižemo i u Split. Iako je bilo i drugih planova ipak nima Splita do Splita i želja mi je bila da upravo prvo gostovanje bude pred mojom splitskom publikom izoštrena oka i uva. Jer ako bude dobro u Splitu bit će i u cilom svitu! - rekla je Arijana Čulina.

- Vama dragi gledatelji ostaje da sami otkrijete što je to tako posebno u 'Menopauzi', koja je zaludila čitav svijet a već prvom najavom i naš Split. Uvjerite se zašto ova predstava uveseljava čak i muškarce u devedeset minuta izvanredne zabave i ne propustite priliku pogledati 'Menopauzu' 25. siječnja na splitskim Gripama! - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57294, "");
Pregledaj komentare