Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press U subotu finale showa 'Zvijezde pjevaju'

U subotu finale showa 'Zvijezde pjevaju'

Evo koji parovi se bore za pobjedu

U subotu 4. svibnja na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 20.15 sati ne propustite finale showa 'Zvijezde pjevaju'.

Koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje te glumica Dea Presečki zvijezde su koje su sa svojim mentorima došle do finala 13. sezone HTV-ovog showa .

Prošlu su subotu natjecanje napustila dva para – Ivana Mišerić i Alen Đuras te Lejla Filipović i Bojan Jambrošić. Odlično su se držali do polufinala, ali ocjenama žirija i glasovima publike za njih nije bilo mjesta u samoj završnici

Kome će broj 13 biti sretan, odlučit će gledatelji jer je uloga žirija u finalnoj emisiji više informativnog karaktera. U uigranu ekipu sudaca, nakon jedne emisije opravdanog izostanka vraća se Danijela Martinović te se tako ponovno pridružuje Mariju Lipovšeku Battifiaci i Marku Tolji.

Za finaliste možete glasati do kraja subotnjeg izdanja i tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve:

- Igor Barberić i Ivana Kindl - 065 22 44 02, odnosno Par2 na 60006

- Mihovil Španja i Goran Bošković - 065 22 44 04, odnosno Par4 na 60006

- Dea Presečki i Dino Petrić - 065 22 44 07, odnosno Par7 na 60006

Glazbeni je gost finala grupa 'Pavel', a svoju novu pjesmu uživo će zapjevati i 'domaćin' – Marko Tolja.

Emisiju će svojim atraktivnim nastupom otvoriti svi nefinalisti zajedno te će tako dati dodatni vjetar u leđa svojim dojučerašnjim konkurentima. No, kao što svi sudionici showa uvijek ponavljaju – ta je konkurencija samo papirnata, a prijateljstva su stvarna.

Društvene mreže showa sve su vrijeme aktivne, svakodnevno se družimo na Instagramu, Facebooku i TikToku. Sve detalje o parovima možete doznati i na webu, a na Youtube kanalu dostupna su sva tri ovosezonska podcasta u kojim možete doznati i nešto više o parovima i samoj emisiji. Emisija je sedam dana dostupna i na platformi HRTi.

Redatelj: Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić, urednica: Uršula Tolj.

Vaša reakcija na temu