Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U Teatrinu se predstavlja knjiga 'Stvorene smo za nebo'
Kultura Piše: Dalmatinski portal

U Teatrinu se predstavlja knjiga 'Stvorene smo za nebo'

Ulaz je slobodan

Tea Perović, autorica hit-knjige 'Stvorene smo za nebo', predstavit će svoju knjigu u Gradskoj knjižnici Solin. Predstavljanje će se održati u utorak, 24. rujna, u 19 sati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin. Uz autoricu knjigu će predstaviti fra Ante Vučković, a događaj će glazbeno uveličati Sanja Ivančić.

O knjizi:

Sretna si supruga i majka četiriju djevojčica. Okružena dragim ljudima, uživaš u ispijanju kave, šetnjama, igranju sa svojom djecom... Ponekad te nešto izbaci iz takta ili se porječkaš s osobom koju voliš, no na kraju dana legneš sretna u svoj krevet.

A sljedećeg jutra otkriješ da imaš rak.

Što ćeš učiniti? Hoće li te obuzeti tuga zbog vlastite nesreće? Panika što će biti s tvojom djecom ako tako rano ostanu bez tebe? Tjeskoba i strah od smrti? Ljutnja na cijeli svijet? Ljutnja na Boga?

Tei Perović, majci i supruzi, kolumnistici i profesorici, dogodilo se upravo to. Nakon dijagnoze smrtonosne bolesti, Tea započinje pisati ovu knjigu. U njoj svojim malenim kćerima govori sve što im nije imala prilike reći, a nama čitateljima pokazuje kako pronaći smisao u patnji.

Knjiga 'Stvorene smo za nebo' dirljivo je svjedočanstvo vjere, ljubavi i neizmjerne brige jedne majke za svoje kćeri kojima u oporuku ostavlja ono najvrjednije: duboku svijest da smo svi stvoreni za nebo.

Ulaz na događaj je slobodan i nije potrebna najava. Na događaju će se moći kupiti knjiga po sniženoj cijeni.

Vaša reakcija na temu