U Vodicama otvorena konoba za ljubitelje hrane iz OPG-ova

U Vodicama otvorena konoba za ljubitelje hrane iz OPG-ova

Konoba Intrada mjesto je za sve one koji se žele hraniti prirodno i zdravo, kao i za one koji su znatiželjni probati nova i drugačija jela

Vodice su dobile novo mjesto posvećeno zdravoj prehrani gdje ljubitelji prirodne i lokalne hrane mogu uživati u kreativnim jelima vlasnika Stipe Vuletića, koji je otvorio konobu Intrada. Stipin otac, Željko Vuletić, vlasnik je najvećeg stada ovaca u Cetinskoj krajini. Na tržištu su nadaleko prepoznatljivi njihovi domaći-eko proizvodi OPG-a Vuletić, u Maovicama. Poput kvalitetne i ukusne janjetine, ovčjeg i kozjeg sira. Uz domaći pršut posebno je tražen mrvljeni sir iz mišine, proizveden prema tradicionalnoj recepturi i visokim standardima EU u Vuletićevoj moderno opremljenoj sirani. Kada je riječ o zaštiti autohtonih poljoprivrednih eko-proizvoda, to svojim primjerom svjedoči baš ova obitelj koja distribuira svoju kvalitetnu janjetinu koja je već uvelike prepoznatljiva na tržištu. 

Tako je Stipe Vuletić otvorio vrata konobe Intrada kako bi ispričao jednu drugačiju priču o zdravoj prehrani iz naše Dalmacije. Riječ je o konceptu kojim dominira jednostavnost, kreativnost, zdravi i 'zeleni pristup'. U konobi Intrada tako nećete biti stavljeni u kušnju teškog odabira u mnoštvu jela, a opet ćete uživati u raznolikosti jednostavnih, ukusnih i kvalitetnih obroka pripremljenih s pažnjom i ljubavlju. 

Posebnost ovog mjesta je i izbor jednostavnih i katkada zaboravljenih jela 'iz bakine kuhinje' spravljenima prema tradicionalnim hrvatskim receptima, no sa 'zdravim' pomakom u odabiru namirnica i načinu pripremanja. Tako je janjeća juha, janjetina ispod peke s domaćim krumpirom i povrćem ili janjeći ragu sa suhim smokvama i pravim domaćim njokima, sir iz mišine, domaći pršut sušen na pravoj buri uvijek na meniju ove konobe koja odiše pravim duhom Dalmacije. Dinamici jelovnika doprinose česte edukacije i gostovanja vrhunskih chefova posvećenih promociji hrvatske autohtone kuhinje koja je priznata diljem svijeta.

Konoba Intrada mjesto je za sve one koji se žele hraniti prirodno i zdravo, kao i za one koji su znatiželjni probati nova i drugačija jela. To je ujedno i mjesto gdje možete pojesti lagani ručak u miru i tišini, ili rezervirati  stol za gostovanja vrhunskih chefova koja se organiziraju vikendima u konobi Intrada. Na zadnjem gostovanju chefa Mate Jankovića gosti su uživali u probranim delicijama uz zanimljivo predstavljanje jelovnika samoga Jankovića koji je svojim šarmom zabavio i ponešto naučio sve okupljene.

- Uz standardnu kartu u ponudi su dva menija u 4 slijeda za 155,00 kuna u kojima možete degustirati okuse Dalmacije. Ukoliko želite organizirati slavlje povodom vašega važnoga događaja u ugodnom ambijentu uz jamstvo kvalitete hrane hrvatskog podrijetla i hrvatskih pašnjaka, obratite nam se sa povjerenjem. Organiziramo večere do 150 ljudi za vaše rođendane, krizme, poslovne sastanke i sve vrste vaših slavlja - poručili su iz konobe.Informacije i rezervacije:

Obala Matice hrvatske 18B
22211 Vodice
091/23 333 11
stipevuleticst@gmail.com
Konoba Intrada
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68912, "");
Pregledaj komentare