Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter Ubijena novinarka bila je djevojka ukrajinskog političara: 'Sada učim mrziti'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ubijena novinarka bila je djevojka ukrajinskog političara: 'Sada učim mrziti'

'Nikada im neće biti oprošteno'

Svjatlosav Juraš, 26-godišnji član ukrajinskog parlamenta, na Twitteru se oprostio od svoje djevojke - 25-godišnje ukrajinske novinarke Aleksandre Kuvšinove. Ona je jučer, podsjetimo, ubijena u Kijevu.

'Ljepota Kijeva. Aleksandru Kuvšinovu, mladu novinarku ubili su Rusi. Volio sam je. Desetljeće sreće i tuge, radosti i boli, smisla i gubitka. Samo nas je smrt mogla rastaviti. Sada učim mrziti. Nikada nećeš biti zaboravljena. Nikada im neće biti oprošteno', napisao je Svjatoslav na Twitteru.

Anton Geraščenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine, 15. ožujka objavio je vijest o smrti Aleksandre Kuvšinove. Rekao je da je ona, sa snimateljem televizije Fox News Pierreom Zakrevskim, ubijena u ruskom napadu, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu