Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UČENICI OŠ TRSTENIK Čestitaju Dan Europe u sklopu Erasmusa plus

UČENICI OŠ TRSTENIK Čestitaju Dan Europe u sklopu Erasmusa plus

Innovation=Motivation against early school leaving

Dan Europe obilježava se 9. svibnja svake godine. Tim povodom učenici osnovne škole Trstenik iz Splita snimili su video kojim čestitaju Dan Europe svojim kolegama iz Projekta Erasmus plus Innovation=Motivation against early school leaving koji provode pod pokroviteljstvom Agencije za mobilnosti i programe EU. 

Kako se u trenutku snimanja videa nastava održavala online, učenici su morali biti još kreativniji te su sa svojom profesoricom i koordinatoricom projekta Anđelom Čagalj napravili kolaž čestitku svojih uradaka. 


Ovo je bila izvrsna prilika da se ponovno susretnu s kolegama iz partner zemalja barem u virtualnom okruženju. Naime, zbog pandemije Covid-19 obustavljene su sve mobilnosti. 

U sklopu projekta učenici osnovne škole Trstenik su već sa svojim nastavnicima, a uz podršku ravnateljice Antonele Petrić, ugostili zemlje partnere u svojoj školi i gradu te putovali u Englesku, Latviju i Njemačku. Učenici su pokazali zavidnu razinu poznavanja engleskog jezika te su se istaknuli svojim organizacijskim i prezentacijskim vještinama.

- U nadi da će se pandemija što prije završiti te da ćemo se moći slobodno družiti i zajedno rasti sa svojim europskim prijateljima, svima želimo sretan Dan Europe, poručuju učenici i nastavnici OŠ Trstenik. 

Vaša reakcija na temu