Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Udruga Brački pupoljci i CTA komunikacije osvojili najprestižniju svjetsku PR nagradu IPRA Golden World Awards for Excellence

Udruga Brački pupoljci i CTA komunikacije osvojili najprestižniju svjetsku PR nagradu IPRA Golden World Awards for Excellence

Kampanja je određena s budžetom od 'nula kuna'

Kampanja 'Nešto zbilja važno'osvojila je najprestižniju svjetsku PR nagradu 'Golden World Awards for Excellence' Međunarodne udruge za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA) postavši tako jedna od, svega nekoliko, kampanja u Hrvatskoj i regiji kojima je to pošlo za rukom. 

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju 'Brački pupoljci' u suradnji s agencijom CTA komunikacije izborila se prošle godine za izmjenu Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu čime je konačno omogućen besplatan trajektni prijevoz djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka na prijeko potrebne terapije na kopnu. U najjačoj konkurenciji s vodećim komunikacijskim agencijama i globalnim tvrtkama kampanja 'Nešto zbilja važno' pobijedila je u kategoriji odnosa s javnošću za nevladine udruge, između ostalog, i zbog snažnih pozitivnih promjena koje je donijele našem društvu te zaštite osnovnih ljudskih prava njegovih najranjivijih skupina. 

'Pokretačka snaga cijeloga projekta bili su Mate Mladina, svi hrabri roditelji i djeca iz Udruge i Gina Victorija Damjanović. Iskreno sam im zahvalan na povjerenju koje su nam ukazali i cijelom timu CTA komunikacija koji se od prvog dana bez zadrške posvetio ovome cilju. Za kampanju i sve nas uključene, osvajanje IPRA-ine „Golden World Awards for Excellence“ znači da je i struka iz čitavog svijeta potvrdila kako su vrijednosti koje smo zastupali univerzalno prepoznate te da više nikad nijednom djetetu s teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima ne smije biti uskraćena prilika za normalan život. To će zauvijek ostati nešto zbilja važno', istaknuo je Gordan Turković, izvršni direktor komunikacijske agencije CTA komunikacije.


Na nagrađenoj kampanji koja je provedena s budžetom od 0 HRK, uz već spomenute pojedince, radili su i Petar Tanta, Valentina Mezdić i Eli Čerkezović

Golden World Awards for Excellence najuglednija je nagrada u svijetu odnosa s javnošću koju od 1990. godine dodjeljuje Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA), promičući izvrsnost i etičnost u odnosima s javnošću. Njen značaj potvrđuje i žiri sastavljen od stručnjaka iz cijeloga svijeta, uključujući Austriju, Bugarsku, Japan, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Tursku, Filipine, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države, kao i broj i raznolikost prijava koje pristižu svake godine. 

Podsjećamo, borbom Bračkih pupoljaka, nakon deset godina i prošlogodišnje kampanje 'Nešto zbilja važno', izboreno je i pravo na zakonom propisan besplatan prijevoz i za druge godinama zanemarivane i ranjive skupine. Kampanja je, u ožujku ove godine, osvojila i krovnu hrvatsku nagradu za odnose s javnošću, Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) kao najbolji projekt unutar kategorije odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinom organizacijama i to u najjačoj konkurenciji, kako je naveo i sam žiri, sastavljen od domaćih stručnjaka. 


Vaša reakcija na temu