Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ulovite trendove na sniženju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ulovite trendove na sniženju

Ljeto i sniženja tek se zahuktavaju

Prave ljetne temperature napokon su stigle, a s njima i omiljena nam sezona koja dolazi dva puta godišnje. Sniženja. Sale. Popusti. Kako god ih zvali, priznajte da ste ih željno iščekivali za nadopunu ljetne garderobe. A možda i za pokoji ulov za hladne mjesece, jer kad krene sale, nikad ne znate što će vas dočekati u trgovinama. Kako biste dobili mali uvid u sniženja koja vas očekuju u City Centeru one, prošetali smo trgovinama i za vas pripremili kratki pregled genijalnih komada. U ovom pohodu glavna vodilja su nam bili trendovi koje vam donosimo u nastavku.

Oversized sakoi nezaobilazan su dio baš svake sezone. Da, čak i ljetne. Od laganih i prozračnih materijala u svijetlim nijansama spasit će vas glavobolje prilikom jutarnjeg odijevanja za posao. Visoke temperature ne znače da nećete morati poštovati dress code, zato je jedan ovakav komad genijalan ulov koji ćete bez problema prebaciti preko topa ili kratkih rukava.


C&A, 225,96 kn

Lan je odličan ljetni materijal koji biste, ako već niste, trebali uvrstiti u svakodnevnu garderobu. I ako su vam prva pomisao na ovaj prirodni materijal neutralne boje, široki krojevi i zgužvani komadi – dopustite da vas razuvjerimo. Ova je sezona donijela jarke boje i na lanene komade, a čak i ako niste ljubiteljica oversized odjeće, pronaći ćete laneni komad za sebe. Prozračan, lagan i profinjen, lan je i više nego poželjan u stylish kombinacijama.


Mango, 249,90 kn

Co-ord setovi već su neko vrijeme iznimno traženi i njihovoj se popularnosti ne nazire kraj. Razlog je vrlo jednostavan. Bez puno razmišljanja i kombiniranja dobit ćete chic outfit koji, ovisno o setu, vrlo lako možete prenamijeniti iz dnevnog u večernji i iz casual u elegantni. Zato savjetujemo da iskoristite sniženja za nabavku jednog matching seta kratkih hlača i košulje u primjetnoj boji. Ujutro ga nosite uz bijele tenisice, a navečer uz sandale s visokom potpeticom.


Košulja Neo Noir, Peek & Cloppenburg, 449 kn; kratke hlače Neo Noir, Peek & Cloppenburg, 449 kn

Prozračne haljine nužnost su za velikih vrućina, ali i jedan od trendi komada koji ćete nositi s lakoćom. Uz jednu ovakvu haljinu kao bazom na raspolaganju vam stoji mnoštvo outfita. Uz kožne natikače i slamnate detalje imate boho kombinaciju za šetnju uz more. Spojite li ju s visokim potpeticama i statement torbicom spremne ste za večernji izlazak. A dodate li im espadrile ili čak tenisice, stvorile ste ležernu kombinaciju za odlazak na kavu s frendicama.


H&M, 150 kn

Vaša reakcija na temu