Ultra vikend i ultra popusti na Jokerovoj Petnaestici

Ultra vikend i ultra popusti na Jokerovoj Petnaestici

Od petka do nedjelje će se produljiti radno vrijeme trgovačkog centra sve do 23 sata

Trgovački centar Joker će sljedeća tri dana, od 12. do 14. srpnja, biti zasigurno jedna od najposjećenijih lokacija u Splitu. Zahvaljujući poziciji tik do Parka mladeži, Joker očekuje veći priliv ultranauta iz cijeloga svijeta te će tim povodom od petka do nedjelje produljiti i radno vrijeme sve do 23 sata.

Bit će to izvrsna prilika za upotpunjavanje 'Ultra outfita', nabavu nužnih sitnica za festival i pripremu za lude noći na Ultri. Sve to, dakako, po ljetnim cijenama, nerijetko sniženim i više od 50%. Sezonske popuste oglasile su sve trgovine u centru Joker, pa svi pametni shoppingholičari hvataju 'naj' odjevne kombinacije sezone po najboljim cijenama, a dobar je trenutak i za kupnju ljetnih potrepština za zabavu na otvorenom, elektroničkih uređaja, namještaja i  opreme za dom, dekoracija...

A ako mislite da cijene mogu biti još bolje, u pravu ste: sa zadnjim taktovima elektronske glazbe na Ultra festivalu, u ponedjeljak, 15. srpnja, započinje redoviti Jokerov festival pogodnosti na Petnaestici, koja je ovog srpnja izdašnija nego ikad: dodatni popusti na već snižene cijene u više od 60 trgovina razveselit će i najzagriženije štediše, a ponuda ljetnih komada (a i proljetnih, s kojima će prijelaz u jesen biti puno ugodniji) i dalje je bogata. Stoga, ako ovih dana planirate zadnji shopping uoči godišnjeg odmora, Joker je odlična adresa, a ponedjeljak, 15.7. najbolji odabir datuma.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48286, "");
Pregledaj komentare