Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Umro je Splićanin kojeg su svi znali

Umro je Splićanin kojeg su svi znali

Iza njega su, kažu, ostale četiri bačve pune kovanica

Prije desetak dana umro je Zoran Miladinović, najpoznatiji splitski žicar. Dugo je bolovao od šećerne bolesti, a Splićani su ga često mogli vidjeti u blizini pekare na križanju Ulice Domovinskog rata i Slobode, a u zadnje vrijeme je bio ispred Lidla u Spinutu. 

- Bio je zaista osebujan lik. Nije žicao jer su mu trebali novci, radio je to kako bi upoznao neke ljude i malo porazgovarao s njima. Zanimljivo je kako bi svakome dao neko njegovo ime i tako bi ga zvao. Mene je redovito zvao Ivane iako se tako ne zovem. Kažu da su iza njega ostale četiri bačve od 200 litara pune kovanica - ispričao nam je Zoranov poznanik.

Miladinović je pokopan prije tri dana na Lovrincu.

Vaša reakcija na temu