Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Uočeno da profil s imenom Beroša prati 18+ stranice, Ministarstvo tvrdi da ga ministar ne koristi

Uočeno da profil s imenom Beroša prati 18+ stranice, Ministarstvo tvrdi da ga ministar ne koristi

Upotrebljava isključivo Facebook i Twitter

Instagram profil s imenom Vilija Beroša i plavom kvačicom (koja inače označava da je osoba verificirana) prati 154 profila među kojima ima nekih veoma neočekivanih imena.

Osim profila poput onih vlade Republike Hrvatske, Andre Krstulovića Opare i Blaženka Bobana, profil s Beroševim imenom prati i nekoliko 18+ Instagram stranica, na kojima se objavljuju fotografije različitih djevojaka koje uglavnom poziraju u seksi pozama i donjem rublju.

Hrvati na Redditu brzo su uočili bizarnu situaciju te su počeli zbijati šale, piše Index.

O svemu su poslali upit i Ministarstvu zdravstva kako bi provjerili je li zaista riječ o službenom profilu Vilija Beroša (kako bi netko mogao zaključiti po plavoj kvačici). Dobili su kratak odgovor.

'Ministar se koristi u službene svrhe Facebookom i Twitterom. Možete ih pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.facebook.com/vili.beros.sluzbeni.profil

https://twitter.com/ViliBeros

Sve informacije za njegove aktivnosti i rad možete pronaći na ta dva profila', odgovorili su iz Ministarstva za Index.

Neki od 18+ profila su kasnije otpraćeni s profila s imenom Vilija Beroša.

Vaša reakcija na temu