Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Uplatio jednu kombinaciju Eurojackpota i osvojio 408.597,50 eura

Uplatio jednu kombinaciju Eurojackpota i osvojio 408.597,50 eura

Dobitnici dobitaka 5 i 5+1 stigli na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije

Kakav je osjećaj osvojiti dobitak života - odigrati jednu kombinaciju Eurojackpota i pogoditi 5+1 broj - otkrio je dobitnik koji je stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije po iznos od 408.597,50 eura.

'Vrlo pozitivno, moram priznati da svugdje hodam s osmijehom na licu i jako dobro spavam po noći', otkrio je.

Sretni dobitnik odabrao je nasumične brojeve, te svoj listić, kao i obično, uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62. 

'Čuo sam da je osvojen Eurojackpot u Poljskoj, ali i da je u Hrvatskoj netko pogodio veliki iznos, pa sam provjerio listić na internetu i shvatio da sam dobitnik upravo ja', zadovoljno je zaključio.

Osvojenim iznosom planira riješiti stambeno pitanje, ali veliki Eurojackpot dobitak neće ga puno promijeniti te će nastaviti igrati baš kao i prije.

'Tko zna, možda drugi put pogodim sve brojeve... U životu nije sve po planu, ali bitno je nikad ne odustati', poručio je dobitnik.

Drugi Eurojackpot dobitnik iz Zadra, došao je na blagajnu Hrvatske Lutrije u zadnji čas, dan prije nego što mu je isplata dobitka zastarijevala. On je 26. srpnja osvojio dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 eura, a njegova dobitna kombinacija sačinjena je od posebnih datuma.

'Igram rođendane svoje obitelji. Oni mi donose sreću u mom svakodnevnom životu, a sada i u Eurojackpotu. A za mene su, od kada sam im javio za dobitak, odabrali novi nadimak - Srećko', zaključio je.

Vaša reakcija na temu