Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uskrs na Obrovu u PiNKU fish & wine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uskrs na Obrovu u PiNKU fish & wine

Mali riblji delikates restoran proširio je svoj kreativni jelovnik i prezentira ga za uskršnje praznike

Ekipa iz PiNKU fish & wine za vrijeme zimskog 'lockdowna' dala se u kreativni proces pripremajući nova riblja jela s potpisom. Koristili su sebi svojstvene metode fermentacije, ukiseljavanja i usoljavanja, kao i zanimljivi servis u kojem se elementi ukuhaju u tanjuru pred gostom.

Uz svoje već oprobane delicije kao što su tartar od plavorepe tune s dehidriranim žumanjkom, dimljena i poširana lignja s usoljenim breskvama i trlja od kamena sa fermentiranom korabom uz domaću kremu od sira, PINKU kreativni tim prezentira 'Tabinju' i 'Riblje nareske'.

Tabinja, poznata, a zaboravljena jadranska riba servirana je uz rezance od sipe, pjenu od mlade kapulice i consomme od pečene ribe. 

Vođeni idejom 'zero waste' ili potpune iskoristivosti namirnice, jelo od tabinje se servira uz pročišćenu juhu od pečene ribe čije meso restoran nudi na svom meniju, te sve ono ostalo što je zdravo i iskoristivo reducira u ukusnu juhu.

'Riblji naresci' u potpunosti začinjeni i odležani u PiNKU komori, složeni su uz riblji cannoli, a ukusne fete su panceta od jadranske tune i palamida u muscovado šećeru.

Kao i uvijek PINKU fish & wine za Vas je pripremio i neka vinska iznenađenja s mape nagrađivanih hrvatskih vinara.

U subotu, 3. travnja, cijeli dan premijerno uparujemo čašu svježeg Pošipa Nerice berba 2020. te čašu dijelimo gratis svim gostima uz odabrano jelo.

Rezervacije stolova primamo za period od 12 do 20 sati na broj telefona +385 (21) 244 628

Više informacija može se saznati na Facebooku i web stranici.

Vaša reakcija na temu