Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USKRS U HOTELU PARK Najbolje mjesto za druženje s obitelji i prijateljima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

USKRS U HOTELU PARK Najbolje mjesto za druženje s obitelji i prijateljima

Odličan izbor za sve koji se žele opustiti za vikend

Uskrs u Dalmaciji više je od blagdana, a kao i svaka druga proslava, obilježena je dobro poznatim stvarima: hranom, pjesmom i dobrim društvom. Višednevne pripreme hrane traže angažman svih ukućana kako bi stol bio pun dobro poznatim jelima i tradicijskim delicijama. 

Svi mi imamo i neke posebne tradicije koje slavljenje Uskrsa čine posebnim i jedinstvenim, a često nakon intimnijeg ručka posjećujemo i ostatak rodbine i prijatelja. Ove godine tradicijskih zbivanja uoči Uskrsa u gradu pod Marjanom ne nedostaje, a stvaraju i se i neki novi običaji koji vraćaju život gradu.



Ovaj Uskrs, ako to već do sada niste, posjetite Hotel Park koji nudi bogat program za sve uzraste. 

Hotel Park je i ove godine organizirao prekrasnu proslavu Uskrsa. Osim specijalno pripremljenog ručka uparenog sa selekcijom vina, moći ćete uživati i u glazbi. A kako bi i najmlađi članovi vaše obitelji uživali čekaju ih animacije i program za djecu.

Uskrs u Parka postaje nova tradicija te na jednom mjestu možete uživati u poznatim okusima i druženju s obitelji i prijateljima.

Kao i uvijek, restoran 1921 nudi odličan omjer tradicije i modernog. Tako će se na meniju pronaći uskrsna jela poput domaće šunke u tijestu, janjetine, bakalara i raznog pečenja kao i bogate salate, nezaobilazni crni rižot, domaći njoki i hvarska gregada. Zamirisat će tradicionalna sirnica uz bogati slatki stol.


Za vaše najmlađe je organiziran kutak s animatorima koji će kreativnim igrama i zadacima zabaviti sve uzraste.

Uskrsni buffet ručak poslužit će se 31. ožujka od 12 do 17 sati, a rezervacije možete napraviti na 021/406-400 ili hotelpark@hotelpark-split.hr.

Odličan izbor za sve koji se žele opustiti za vikend, kušati vrhunski pripremljenu hranu i uživati u hotelu koji je jedan od simbola grada. Druženju se uvijek možete pridružiti i nakon ručka jer program traje gotovo do večeri. Uskršnje popodne u Hotelu Park sigurno će postati vaša nova tradicija.

Vaša reakcija na temu