Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot USPOMENA NA FRONTMENA EKV-a: Makarska će dobiti vidikovac Milana Mladenovića

USPOMENA NA FRONTMENA EKV-a: Makarska će dobiti vidikovac Milana Mladenovića

Na poluotoku Osejavi

Dodjela Nagrade 'Milan Mladenović' i ove se godine održala u Makarskoj 21. rujna, na Milanov rođendan.

Dvodnevni Modro-zeleni festival u čast rano preminulog frontmena grupe EKV započeo je 20. rujna izložbom ispred dvorane Arte 'Kao da je bilo nekad', a Milanove fotografije s makarske plaže, iz zaseoka Puharići, kao i s članovima grupe EKV privukle su mnoštvo posjetitelja koji su imali prilike sudjelovati i u panel diskusiji 'Nepristajanje ili Kako je EKV postala veliki bend'.

Moderator te večeri bio je Zoran Stajčić, osnivač i glavni urednik portala Ravno do dna, a o Milanu su govorili Ivan Fece Firči, bubnjar grupe EKV, Nebojša Krivokuća koji posljednje tri godine radi na monografiji Milana Mladenovića, te Dubravko Jagatić, novinar i organizator koncerata EKV u Zagrebu.

'Dugo smo razmišljali o tome da Milanu Mladenoviću dodijelimo ulicu ili šetalište u Makarskoj, ali nismo htjeli raditi preimenovanja postojećih, kako se to obično radi', rekla je makarska dogradonačelnika Antonia Radić Brkan i nastavila:

'Makarska je poznata po svojim vidikovcima i tako smo došli na ideju da izgradimo Vidikovac Milana Mladenovića na poluotoku Osejava, mjestu prikladnom za sjećanja i nadahnuća na način kako je Milan bio nadahnut Makarskom i Jadranskom morem'.

Dogradonačelnica poručuje kako će biti realiziran 'što je prije moguće', piše portal Klik Ploče.

Vaša reakcija na temu