Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uštedite vrijeme uz ova tri pomagača za moderan dom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uštedite vrijeme uz ova tri pomagača za moderan dom

Predstavljamo uređaj koji čisti, usisava i suši, zatim parno glačalo i parni čistač koji uklanja 99,99% svih uobičajenih kućnih bakterija

Užurbani ritam svakodnevnog života nam ostavlja vrlo malo slobodnog vremena što čini svaki trenutak još dragocjenijim. Kako bismo održavali svoj dom čistim, a pritom sačuvali nešto vremena za druženje s obitelji i dragim ljudima, svima nam je potrebna mala pomoć.

Upravo takvu pomoć smo pronašli u ova tri uređaja: 

Uređaj koji čisti parom, usisava i suši, a to sve radi u jednom koraku, must-have uređaj je svakog doma. Naš favorit Kärcher SV7 radi upravo sve to, usisava prljavštinu, potom dezinficira i čisti dom parom i naposljetku sve to osuši u samo nekoliko trenutaka.

Funkcionalnost i komfor u jednom uređaju svakako će biti velika pomoć u čišćenju doma. 


SV 7 | Kärcher (kaercher.com) 


Danas sve dame (a i velik broj muškaraca) znaju da je parna postaja još jedan nezaobilazan pomagač u svakom domu. Glačanje velikog broj košulja na tjednoj bazi može iziskivati i po nekoliko sati, a uz parno glačalo taj broj sati se uveliko smanjuje.

Na naše sveopće oduševljenje stanica za glačanje SI 4 EasyFix Iron tvrtke Kärcher čini parno glačanje još jednostavnijim i bržim jer, ne samo da je to parna postaja, već uz nju dolazi i aktivna daska za glačanje koja nudi funkciju zračnog jastuka s aktivnim izbacivanjem pare. 


SI 4 EasyFix Iron | Kärcher (kaercher.com) 


Posljednji, ali ne manje bitan je Kärcher SC 2 uspravni EasyFix parni čistač. Ovo je odličan uređaj koji štedi vrijeme čišćenja podova te čisti čak i drvene površine. Čišćenje tvrdih podloga doma s ovim uređajem je brzo i temeljito, a pri tome uklanja 99,99% svih uobičajenih kućnih bakterija.

Uz opciju čišćenja podova tu je i dodatna mogućnost - čisti kamenac, a složit ćemo se da je borba s kamencem svakodnevna. 



SC 2 Upright EasyFix | Kärcher (kaercher.com) 


Uz ova tri moćna uređaja i vaš dom će zablistati, a vi ćete imati više vremena za prijateljska i obiteljska druženja. 

Vaša reakcija na temu