Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Utorak uz Petnaesticu za veeeliki shopping!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Utorak uz Petnaesticu za veeeliki shopping!

Donosimo detaljnu listu popusta

Puuuno razloga za veselje sredinom mjeseca - Jokerova Petnaestica! Ovog utorka, 15. veljače, prepustite se shoppingu bez grižnje savjesti: zimski popusti uz posebne akcijske cijene za Petnaesticu idealna su prilika za uhvatiti dobar odjevni komad uz turbo snižene cijene, ali i za dopunu garderobe basic artiklima koji uvijek trebaju članovima vaše obitelji.

A kao modni vjesnici proljeća, u trgovinama u Jokeru pojavile su se i nove kolekcije, pune novog fashion optimizma koje bi valjalo barem upoznati, ako ne i počastiti se nekom atraktivnom kombinacijom. 

Tu su uvijek i nezaobilazne redovite kupnje za obitelji. Od standardne velike 'spize' do potrepština za kućanstvo ili kozmetike, najbolje vrijeme za kupnju je ovoga utorka u Jokeru jer Tommy nudi akcijske cijene na odjelu voća I povrća, a tu su i redoviti popusti u omiljenim drogerijama i parfumerijama. Oni koji uređuju dom pronaći će sigurno nešto za sebe po povoljnim cijenama u trgovinama namještaja i dekoracija, a ljubitelji dobre knjige zaronit će u ponudu službeno najbolje knjižare u Hrvatskoj koja se, naravno, nalazi u Jokeru. Detaljnu listu popusta provjerite na Jokerovoj stranici.

Vidimo se u utorak, 15.2., u Jokeru!

Vaša reakcija na temu