Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Uz kamenice i šampanjac u Splitu otvoren klub Central!

Uz kamenice i šampanjac u Splitu otvoren klub Central!

Tko se sve sinoć zabavljao u novootvorenom klubu pogledajte u našoj fotogaleriji

U samom srcu Splita, na mjestu nekadašnjeg kina Central, sinoć se otvorio istoimenu klub. Otvaranje je proteklo uz kamenice, šampanjac i pokoje poznato lice iz hrvatskog javnog života.

- Za ovako velik broj gostiju treba i šarolika ponuda pa će otvaranje ovako velikog kluba doprinijeti da gosti nakon izlaska po gradu nađu za sebe nešto i ovdje. U Splitu se proteklih godina jako puno ulaže u kvalitetu jer želimo biti destinacija koja može zadovoljiti i najzahtjevnijeg gosta - kazala je direktorica TZ-a, Alijana Vukšić.

Kapacitet Centrala je od cca 1000 ljudi, klub sadrži i 3 VIP zone na dvije etaže, 4 šanka te plesni podij ispred DJ-a dok je jedna od VIP loža smještena upravo iza DJ booth-a te će gosti moći biti i u društvu svog omiljenog DJ-a. Klub će svakim danom biti otvoren od 1 do 6 sati.

Program kluba je koncipiran na način da će se svaku večer u tjednu izmjenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznovrsnog glazbenog programa priuštiti i različite vizualne ambijente. 

- Kako je izgled kluba inspiriran upravo filmom, ponedjeljak je rezerviran za večer koja će na velikom LCD ekranu prikazivati filmske klasike, popraćen naravno razuzdanim cjelovečernjim clubbingom. Utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, s raskošnim plesačima i performerima. Petkom će večer ‘La Fiesta’ uz zvučne DJ zvjezde biti obilježena areal akrobatima svjetski poznatog Cirque de Soleil koji ce visokim stropom Centrala letjeti na svili. Subota donosi ‘Age of Gold’; disco & evergreen hitove, sve zapakirano u odličan glazbeni mash-up uz novije House postlastice, recept je prave groznice subotnje večeri - kazali su nam organizatori.

Tko se sve sinoć zabavljao u novootvorenom klubu pogledajte u našoj fotogaleriji...

Vaša reakcija na temu