Uz nogometaše Hajduka i izvrsne popuste u Splitu otvoren novouređeni multimedijski T-Centar

Uz nogometaše Hajduka i izvrsne popuste u Splitu otvoren novouređeni multimedijski T-Centar

Posjetitelje očekuju popusti na uređaje, pokloni iznenađenja i mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri

U splitskom trgovačkom centru Joker danas je otvoren novouređeni T-Centar Hrvatskog Telekoma – multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. T-Centar u Splitu dizajniran je prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima u kojem će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma. Nova generacija prodajnih mjesta Hrvatskog Telekoma u potpunosti je prilagođena korisnicima i njihovom iskustvu prilikom kupovine. 

- Baš kao što je to na svim prodajnim mjestima svjetskih tehnoloških divova. Cijeli portfelj uređaja koji T-Centar nudi u novom prostoru je smješten na jednu centralnu poziciju što uvelike olakšava snalaženje kupaca i finalni odabir optimalnog uređaja za svakog korisnika. Ponuda vrhunskih uređaja obogaćena je i novitetima poput pametnih satova, a uz stručno prodajno osoblje korisnicima su na raspolaganju i predstavnici Samsunga kako bi predstavili sve benefite proizvoda i usluga - poručuju iz T-coma.

Ističu kako su pripremili brojne popuste i posebne pogodnosti za svakog posjetitelja, između ostalog, svaki je posjetitelj na poklon dobio uskrsnu sirnicu, tradicionalni hrvatski uskrsni specijalitet, a prvi kupci su osvojili i dodatne nagrade. Svečanom otvorenju su prisustvovali i posebni gosti Ante Palaversa i Ardian Ismaili, poznati nogometaši Hajduka koji su se družili s posjetiteljima T-Centra.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare