Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS Netko je kućnog ljubimca ostavio na kontejneru usred Splita

UŽAS Netko je kućnog ljubimca ostavio na kontejneru usred Splita

Ostavio ga je u kavezu na užarenom limu bez vode, ali priča je dobila sretan kraj

 U ulici Marina Držića u Splitu netko je danas ostavio hrčka. Ovog simpatičnog i dobroćudnog čupavca netko je uzeo, zadovoljio se i besramno ga ostavio na kontejneru za smeće.

Ostavio ga je na gotovo 30 stupnjeva zraka, na užarenom limu. U svom kavezu ovaj glodavac nije imao ni vode te je bespomoćno kopao po rešetkama kako bi se izašao iz nje. Doduše, vlasnik je ostavio piljevinu i hranu pokraj smeća.

Pitamo se zar nije mogao ovo bespomoćno stvorenje ostaviti u veterinara ili ga odnijeti tamo gdje ga je i kupio. Viđali smo napuštene mačke, pse, ali ne i hrče bačene na ulicu. Prolaznici, mahom stranci, čudili su se prizoru kojeg su zatekli u samom centru grada. Nismo ga mogli ostaviti pa smo Miška zbrinuli.

Vaša reakcija na temu