Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uzbudljiv tjedan na Braču zatvaramo Sunday Soul Rehab partyjem u Olife Beach Clubu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uzbudljiv tjedan na Braču zatvaramo Sunday Soul Rehab partyjem u Olife Beach Clubu

Na Brač stiže nagrađivani zadarski duo Groove Masters te hrwo E

Pitoreskna Milna poznata je kao raj za nautičare, ali od ovoga ljeta bogatija je i za novo mjesto na kojem se može plesati uz kvalitetne elektroničke ritmove. Olife Beach Club otvorio je svoja vrata početkom lipnja, a smjestio se tik uz more te okružio netaknutom prirodom i predivnom plažom. 

Tijekom cijelog ljeta posjetitelje Olife Beach Cluba očekuje program koji se bazira na selekciji pomno odabrane disco i house glazbe s talentiranim domaćim izvođačima. Mediteranski ambijent te dizajn kluba koji donosi spoj šarma i opuštenosti, pruža idealan prostor za uživanje u ljetnim danima, suncu, koktelima te rasplesanom elektroničkom ritmu.


Ove nedjelje, 18. lipnja, na otok Brač stiže nagrađivani zadarski duo Groove Masters te hrwo E. Osim što će se plesati na podiju u idiličnom okruženju, posjetitelji će imati priliku uživati i na boat partyju koji isplovljava iz Splita u 11 sati ispred Lučke kapetanije. 

Groove Masters nose titulu najperspektivnijih izvođača u regiji prema nagradi Ambasador. Zajedno sviraju od 2015., a od 2019. hvataju se produkcije i stvaranja svog zvuka. Kroz vlastitu produkciju, ali i setove selekcija traka pleše između housea, tech housea i minimala.

Hrvoje Jelinčić, poznatiji kao hrwo E, stiže iz Zagreba. Poznat je kao iskusni warm up DJ koji u svakom trenutku iz rukava može izvući najrjeđi plesni klasik. Njegov glazbeni opus seže od housea do disco klasika. 

Ulaznice za Sunday Soul Rehab s Groove Masters i hrwo E dostupne su kroz sustav Entrio. Kupnjom ulaznice osiguran je transfer brodom do Brača i nazad. Polazak iz Splita za Olife Beach Club je u 11 sati, a povratak za Split je u 22.30.

Vaša reakcija na temu