Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte ovaj vikend u snježnim radostima na padinama Kupresa
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte ovaj vikend u snježnim radostima na padinama Kupresa

Jednodnevni izleti subotom i nedjeljom iz Splita

Turistička agencija Delminium travel svake subote i nedjelje organizira jednodnevne izlete na Kupres (skijalište Čajuša). Polazak autobusa iz Splita je ujutro u 6.30 sati sa stajališta u Sukoišanskoj ulici. Na skijalištu se boravi do 17 sati.

Cijena izleta za odrasle je 12 eura, za djecu do 10 godina 10,80 eura. Cijena uključuje prijevoz autobusom, pratitelja iz mjesta polaska i organizaciju putovanja. Cijena ne uključuje hranu na skijalištu, ski kartu, najam opreme, putno osiguranje...

-  Vikend pred nama provedite na snježnim padina i svježem kupreškom zraku. Uživajte u snježnom ugođaju, skijanju, sanjkanju i dobroj hrani - poručuju iz agencije.

Izlete agencija organizira tijekom cijele zimske sezone dok skijalište bude otvoreno.

Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefon 021/643-422, putem maila info@delminiumtravel.hr i na web stranici.

Vaša reakcija na temu