Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u fantastičnim okusima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u fantastičnim okusima

Izlagačima na omiljenom pazaru nedavno se pridružila i delikatesna trgovina Gligora Cheese & Deli

Kako jesen odmiče, sunčani i topli dani polako ustupaju mjesto onim hladnijima. Osim što to podrazumijeva promjene u garderobi, na redu su promjene i na pjatu - a ne postoji bolje mjesto za početak zdravog života od City Pazara.


A već dobro poznatim izlagačima na omiljenom se pazaru nedavno pridružila i Gligora Cheese & Deli, delikatesna trgovina u čijem ćete asortimanu pronaći ukusne Gligora sireve koji nose svjetske nagrade, a uz njih vas čekaju i svježi proizvodi poput maslaca, skute i kajmaka, slasnih suhomesnatih proizvoda, ali i širok izbor vina te maslinova ulja iz svih regija Hrvatske.

Ovog vikenda razmazite svoje nepce friškim i biranim namirnicama uz koje ćete zdravlju dati novu dimenziju. Vidimo se na City Pazaru! 

Vaša reakcija na temu