Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u glazbenom spektaklu klape Cambi u prekrasnim Radmanovim mlinicama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u glazbenom spektaklu klape Cambi u prekrasnim Radmanovim mlinicama

Ulaz na koncert je besplatan

Omiljeno izletište Radmanove mlinice, oaza opuštanja i gastronomskog užitka, nedavno su ponovno otvorile svoja vrata. Ovaj prepoznatljivi lokal, smješten uz slikovitu rijeku Cetinu, privlači pažnju svojim jedinstvenim ambijentom i autentičnom ponudom. 

Radmanove mlinice priređuju poseban giveaway povodom velikog koncert klape Cambi, koji će se održati u nedjelju, 16. srpnja, u 20 sati. Ova iznimna prilika omogućuje vam da okusom i mirisom domaće kuhinje uronite u istinsko mediteransko iskustvo.

S obzirom na popularnost klape i povratak posjetitelja u Radmanove mlinice, očekuje se veliki broj gostiju koji će uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju. Ulaz na koncert je besplatan, pružajući svima priliku da se prepuste čarima klapske pjesme u ovom idiličnom okruženju.

Dobitnika večere za četiri osobe izvlačimo u subotu preko Facebook stranice Dalmatinskog portala, a nagrada vrijedi za nedjelju, 16. srpnja.


Osim spektakularnog nastupa klape Cambi, posjetitelji će također moći uživati u izvedbi KUD-a 7 Kaštela, koji će svojim plesnim i glazbenim nastupom dodatno obogatiti večer. 

- Nemojte propustiti ovaj poseban događaj u Radmanovim mlinicama. Pridružite nam se na koncertu klape Cambi, doživite jedinstvenu atmosferu i uživajte u nevjerojatnom kulturnom i gastronomskom iskustvu. Radmanove mlinice su spremne za vas - očekujemo vaš dolazak! - poručili su iz ugostiteljskog objekta.

Vaša reakcija na temu