Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u letu do finalne destinacije: nagrade od 20.000 kuna!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u letu do finalne destinacije: nagrade od 20.000 kuna!

Krenite na putovanje do super nagrada

Omiljeni shopping centar za svoje posjetitelje pripremio je uzbudljivu avanturu: putovanje do 20.000 kuna, a sve što vam treba jest shopping putovnica.

Ne brinite, nije riječ o jednoj od novih mjera u borbi protiv pandemije, već odličnoj nagradnoj igri City Centera one. Naime, sve do 14. studenog imate priliku preuzeti svoju shopping putovnicu na Mjestu za informacije te se uputiti na let do odličnih nagrada: 2.000 kuna svakog tjedna ili glavne nagrade od 20.000 kuna

Kupite sve što vam treba u City Centeru one te s računima u vrijednosti od najmanje 200 kuna svratiti do Mjesta za informacije gdje ćete dobiti pečat u svojoj putovnici. Odlučite li se na shopping ponedjeljkom, razveselit će vas dvostruki pečati kojima ćete biti nagrađeni.  Nakon što skupite njih šest, putovnicu jednostavno ubacite u kutiju smještenu kod Mjesta za informacije. I naravno, ne zaboravite sačuvati račune.

Prije sudjelovanja, pročitajte pravila nagradne igre. Ugodan shopping želi Vam City Center one!

Vaša reakcija na temu