Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u okusima ljeta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u okusima ljeta

Uživajte u baš svakom zalogaju uz City Center one

Ljeto je rezervirano za male užitke kojih se uvijek rado sjetimo. Sunce, more i kupanje, uz dobro društvo i finu hranu, vruće će dane ispuniti uspomenama vrijednima sjećanja. A ako tražite prijedloge za spizu kojom ćete upotpuniti druženja, svakako zavirite u ponudu City Pazara. Naime, u prizemlju City Centera one čeka vas tradicionalno friška & domaća ponuda uz koju će kuhanje postati pravi gušt.

Ondje ćete pronaći najsvježiju ponudu mesa i morskih plodova za nezaboravan ručak, odličan izbor suhomesnatih proizvoda i sireva idealnih za plate u kojima ćete uživati tijekom večernjih druženja do kasno u noć, ali i voće i povrće za one dane kada vam se ništa više od salate ne bude dalo pripremati. A svi sladokusci vrlo dobro znaju da ih baš u prizemlju centra čekaju i najfiniji kolači u Splitu.

Uživajte u baš svakom zalogaju ovog ljeta uz City Center one. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu