Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo Uživajte u rođendanskom vikendu 14. i 15. listopada u City Centeru one uz poklone, popuste i pravu glazbenu poslasticu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u rođendanskom vikendu 14. i 15. listopada u City Centeru one uz poklone, popuste i pravu glazbenu poslasticu

Priprema, pozor - rođendan!

Sredina listopada već je tradicionalno rezervirana za proslavu rođendana omiljenog shopping centra. Čekaju vas slatkiši i grickalice na gotovo svakom koraku, a spremni su i pokloni – jer kada City slavi, on časti sve posjetitelje. Rođendanski sajam inspirirao je ovu proslavu pa vas tako u subotu i nedjelju čekaju i aktivnosti u istom duhu: bacanje obruča, fliper, kolo sreće (u kojem je svako polje dobitno) te bogat program za mališane, zato provjerite detaljan raspored.

Po običaju, ovaj vikend prilika je i da odradite sjajan shopping. Naime, rođendanskoj proslavi priključile su se i trgovine u City Centeru one te su posjetitelje odlučile počastiti popustima. C&A, ShoeBeDo, Skechers, Aldo, XYZ, Fashion & Friends, Farmacia, Football Mania, My House, Magic Baby, Ljekarna SDŽ, Kiehl’s, Hervis i brojni drugi pripremili su posebne pogodnosti. Zavirite na web stranicu City Centera one i provjerite što vas sve čeka.

Za sam kraj rođendanske proslave spremna je i glazbena poslastica – koncert Domenice Žuvele! Simpatična pjevačica će u nedjelju u 18 sati otpjevati svoje najpoznatije hitove u akustičnoj verziji i tako publici predstaviti svoju drugu stranu. Dođite s mališanima, prijateljima ili sami te rođendanski vikend ispratite uz glazbu.

Pozivnicu ste dobili - pozovite prijatelje te subotu i nedjelju dođite na najbolju proslavu u gradu. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu