Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u shoppingu i najvećem auto moto salonu u Dalmaciji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u shoppingu i najvećem auto moto salonu u Dalmaciji

Dopustite da vam pogled na gotovo 35 novih modela limenih ljubimaca zagolica maštu

Dok temperature rastu, cijene u City Centeru one padaju. Naime, na rasporedu je Žuta srijeda s popustima kojima je nemoguće odoljeti. Tako vas u trgovinama unutar omiljenog shopping centra čekaju popusti koji sežu do 50%, što je izvrsna prilika za obnovu svoje, ali i garderobe cijele obitelji. Prije nego krenete u kupnju, povjerite popis svih popusta koji vas čekaju ove srijede.


A kada ste već u posjetu City Centeru one, ne propustite priliku uživati u 11. po redu Auto moto salonu, najvećemu takve vrste u Dalmaciji. Dopustite da vam pogled na gotovo 35 novih modela limenih ljubimaca zagolica maštu. Mercedes, Fiat, Citroën, Toyota, Nissan, Mazda, Volvo, Renault, Dacia i Kia ovogodišnji su izlagači u čije ćete se automobile imati priliku zaljubiti sve do 10. travnja.

Jedno je sigurno - uzbuđenja u City Centeru one ne nedostaje, stoga se u to uvjerite i sami. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu