Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u slasnim zalogajima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u slasnim zalogajima

Svratite u food court na 1. katu City Centera one

Ako su topli dani u vama uništili svaku volju za kuhanjem, ne brinite – City Center one nudi savršeno rješenje.

Svratite u food court na 1. katu centra i uživajte u najukusnijoj ponudi slasnih zalogaja.

McDonald's, Burger King i KFC oduševit će vas dobro poznatim klasicima, Biberon će vas privući bogatim izborom tradicionalnih jela, širokom ponudom grillanog mesa te, odnedavno, velikim izborom različitih salata koje će zavoljeti i oni kojima povrće nije prvi izbor na tanjuru.

Nepce možete okrijepiti i kineskim delicijama u Chinese foodu ili pak ukusnim meksičkim specijalitetima, neodoljivom pastom ili dobro poznatim wokom. Za one koji više vole uživati grickajući u hodu, tu je Pek-Snack sa slanim i slatkim zalogajima.

A nakon slasnog obroka, priuštite si još nekoliko minuta predaha uz kavu i kolač te punih baterija uživajte u shopping avanturi. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu